MENIU

Despre Noi

Pe o piață  concurențială și în continuă schimbare, achiziția unui autoturism și întreținerea curentă a acestuia poate reprezenta o misiune dificilă.


RODAV SRL Vaslui reprezintă liantul perfect între cele două tipuri de operațiuni,  fiind unul dintre puținii dealeri auto Kia și Isuzu din România capabil să ofere întregul lanț de servicii, începând de la consultanță în privința achiziției unui autoturism, până la asigurarea de reparații și asistență tehnică în service-ul propriu.


Punem la dispoziția clienților noștri un show-room generos, situat în Șos. Națională nr. 3 Vaslui, unde consultanții RODAV îți vor oferi cele mai bune discount-uri, promoții și pachete speciale KIA și ISUZU din România. 


Misiunea RODAV în oferirea celor mai bune servicii pentru iubitorii de autoturisme nu se oprește însă la achiziție. Dincolo de spațiul de prezentare, oferim o gamă completă de servicii conexe, începând de la sesiuni de Drive Test asistate de specialiști, până la identificarea celor mai bune opțiuni de finanțare și de asigurare, astfel încât procesul de achiziție și de întreținere să nu reprezinte o povară financiară prea grea pentru tine. 


Ai o mașină veche și vrei să o schimbi cu una nouă? Specialiștii RODAV vor face în mod gratuit evaluarea autoturismului pe care îl deții la momentul actual, iar prin pachetul de buy-back poți beneficia de o ofertă decentă, care să îți permită achiziția unei mașini noi, doar prin achitarea unei diferențe de preț. De asemenea, poți beneficia de o ofertă limitată de autoturisme rulate, atent verificate de specialiștii noștri.

 

test1
iabout4

Istoric

Istoricul firmei RODAV se întinde departe, în trecut, datorită pasiunii, devotamentului și priceperii domnului Remus Ouatu, fondatorul companiei. Absolut tot ce atingea căpăta formă si funcționalitate! Posesor si utilizator împătimit de motociclete și autoturisme încă din anii ’60, le repara, modifica și perfecționa continuu. Obișnuit să fie un om corect, încă din timpul vechiului regim poseda autorizații de lucru vizate anual. Succesul și perseverența acestuia au făcut ca acea autorizație să se transforme, în anul 1992, în societatea comercială RODAV SRL. În timp, firma și-a câștigat un bun renume în plan local, dispunând de ateliere dotate, piese auto, personal calificat și, nu în ultimul rând, de tradiție. 


Experiența în domeniu căpătată de-a lungul timpului a fost valorificată pe o piață competitivă și în continuă creștere, ajungând astfel să avem clienți în căutare de calitate, rapiditate și o gamă completă de servicii legate de achiziția și întreținerea autovehiculelor. 

Misiune, Valori

Am parcurs un drum lung până să ajungem la stadiul actual de dezvoltare, dar suntem conștienți că RODAV mai are încă multe de spus pe piața comercializării și întreținerii autoturismelor și serviciilor conexe. 


Misiunea noastră este de a răspunde solicitărilor clienților cu servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate în permanență normelor europene și cerințelor de mediu din ce în ce mai exigente. 


Din acest punct de vedere, obiectivul principal al RODAV este orientarea către client, pe o structură organizatorică echilibrată din punct de vedere al alocării de resurse umane, capabilă să răspundă în timp util cu servicii de consultanță în vederea achiziției unui autoturism și pachete conexe legate de finanțare, asigurare, service și întreținere periodică indiferent de marcă și de perioada de garanție. 


În atingerea obiectivelor sale, RODAV mizează pe:

 

- Un bun raport calitate/preț

- Garanție extinsă pentru bunurile achiziționate

- Asigurarea celor mai bune pachete de finanțare

- Gamă variată de mărci pentru care asigură piese și reparații  

test
 • islider1
 • islider2
 • islider3
 • iimg8
 • iimg9
 • itab4
 • islider1
 • islider2
 • islider3
 • iimg8
 • iimg9
 • itab4