MENIU

Media

31/08/2018

Kia Ceed caștiga testul comparativ al compactelor realizat de Auto Bild Germania Cu Kia Ceed, noul venit in clasa compacta, situația se complica pentru Astra, Civic, Golf si Mégane asa cum veți vedea din comparativul urmator. Coreenii sunt din ce in ce mai buni cu fiecare generatie. Au trecut mulți ani de cand la testele noastre participa Hyundai și Kia. Suna ca o constata (...)

Citeste mai mult...

19/09/2017

Siguranta MAXIMA! Euro NCAP a atribuit, fara nicio problema, modelului Rio cele cinci stele. In completarea statutului de masina sigura, pe langa airbagurile fata, laterale si cortina va mai spunem ca Rio vine cu ESP in dotare standard, dar si VSM (Vehicle Stability Management), HAC (Hill Assistant Control) si ESS (Emergency Stop Signal).

Citeste mai mult...

19/09/2017

Spirit hibrid. Noul Kia Niro - cel mai original crossover al clasei compacte Kia Niro, al carui debut oficial in Romania a avut loc la Salonul Auto București și Accesorii 2016, este un crossover hibrid cu emisii CO2 scazute ce marcheaza dezvoltarea primei platforme dedicate al unui autoturism eco din gama Kia. Kia Niro este un crossover spațios ce ofera (...)

Citeste mai mult...

19/09/2017

KIA MOTORS la World Car Awards 2017 Cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2016 a avut loc ceremonia in cadrul careia au fost desemnate nominalizarile pentru premiul “World Car Awards 2017”. Kia este nominalizata la categoria "World Car of the Year 2017" cu trei modele de succes: Sportage, Rio si Cadenza, si la categoria "World Green Car 2017" cu nou (...)

Citeste mai mult...