MENIU

Reprezentanta Rodav

KIA

RODAV este unul din puținii dealeri auto KIA și ISUZU din România care oferă servicii complete, începând de la vânzarea autoturismului și până la acordarea de asistență tehnică de înalt profesionalism în service-ul propriu. În showroom-ul KIA-ISUZU, consultanții RODAV îți oferă informații despre întreaga gamă de autoturisme comercializate. 

 

Vezi modele >

ISUZU

Profesionalismul personalului, calitatea și dotările tehnologice ne permit să afirmăm că suntem o companie de încredere. Dacă vrei tot ceea ce e mai bun pentru mașina ta, atunci RODAV  Vaslui reprezintă alegerea corectă.
Vizitează showroom-ul RODAV din Șoseaua Națională nr. 3 VASLUI și vei beneficia de cele mai bune discounturi, promoții, oferte și pachete speciale ISUZU din România.

Vezi modele >

Ssangyong

Din dorința de a face mai mult pentru clienții săi, începând cu acest an, RODAV a devenit și dealer auto Ssangyong. RODAV nu este doar dealer ci oferă și asistență tehnica de înalt profesionalism în propriul service. Ne poți vizita în showroom-ul din Șoseaua Națională nr. 3 și vei beneficia de cele mai bune oferte și discounturi.

Vezi modele >

Showroom si Drive Test

Configurator

Personalizează-ţipropriul model auto KIA.

Configurator >

Configurator

Personalizează-ţipropriul model auto ISUZU.

Configurator >

Configurator

Personalizează-ţipropriul model auto Ssangyong.

Configurator >

Parteneri

Ne găsiţi pe: 
Şoseaua Naţională nr.3 Vaslui
Telefon: 0235312463 / 0335411796 / 0755 081311

Email: andrei.cararusa@rodav.ro sau paul.mardare@rodav.ro


Program de lucru: 
Luni - Vineri - 08.00-17.00 (12.00-13.00-pauza)
Sâmbătă - 08.00-13.00